Tilausohje ja ajankohtaista

Sivuston käyttöohjeet

  1. Toimimme pääkaupunkiseudulla 30.6 – 17.9.17 (Helsinki, Vantaa, Espoo/Kauniainen). Toimitamme lähitiloilta satokauden marjoja, sieniä, herneitä ja hunajaa. Jakopäivät ovat pe, la, su ja ma. Valitse sinulle sopiva toimitusajankohta 4 tunnin tarkkuudella. Tuotteiden tilaaminen sulkeutuu 1 – 2 päivää ennen toimitusta.
  2. Etusivulla (kauppa) näet kaikki myytävät tuotteet, jotka on lajiteltu eri satokausille niiden saatavuuden mukaan. Tämä helpottaa sinua näkemään milloin eri marjat ja tuotteet ovat tilattavissa. Tekemällä tilauksen yhdestä satovalikosta kerralla saat tilattua kaikki haluamasi tuotteet yhdellä kertaa ja saat samalla hyödynnettyä sivustolta saamasi paljous alennukset.
  3. Ostokorin löytyy sivuston oikeasta ylälaidasta ja voit nähdä siellä yhteenvedon valitsemistasi tuotteista ja tarpeen mukaan lisätä tuotteiden määrää tai ottaa niitä pois. Ostoskori sivulla voi myös käyttää mahdollista kuponkia tai alennuskoodia.
  4. Kassa-sivulla jätät yhteistietosi ja valitset sinulle sopivan toimitusajankohdan 4 tunnin tarkkuudella. Sen jälkeen voit valita, maksatko ostoksesi käyttämällä CheckcOut puotia, MobilePay ja MasterPass-mobiilimaksutapoja, vai maksatko tilauksen toimituksen yhteydessä.
  5. Marjatilat ja tuottajat sivulla voit tutustua marjojen ja muiden tuotteiden alkuperään. Sivulla on kattava esittely yhteistyökumppaneista ja jokaisen esittelyn kohdalla on myös linkki, josta voit mennä tutustumaan lähitilaan vielä tarkemmin. Pääset marjatilojen ja tuottajien kohdalta niiden tuotesivuille ja takaisin.
  6. Facebook-sivut ovat sivuston alhaalla, jossa kannattaa käydä tykkäämässä meistä niin saat helposti tietoa Marjatkotiin-sivuston ajankohtaisia asioita, tarjouksista ja kilpailuista.
  7. Alennukset huomioidaan kassasivulla automaattisesti ja lasketaan tilauksien määrän mukaan, kun tilaat kerralla tuotteet yhdeltä satokaudelta. Alennukset löydät sivun ylhäältä. Jos tilaat tuotteita eri satokausilta kassa ei laske alennuksia. Alennukset voi tässä tapauksessa hyödyntää vain tekemällä tilaukset erikseen.
  8. Tilaaminen kahdelta tai useammalta eri satokaudelta onnistuu seuraavasti:
A. Tekemällä erilliset tilaukset eri satokausille.
B. Voit myös tilata vain ne marjat, jotka haluat ja jättää loput meidän huoleksi. Eli kun olet jättänyt tilauksen, olemme teihin pikapuolin yhteydessä ja sovimme sinulle sopivat ajankohdat marjoille sekä tuotteille, joita ei voitu toimittaa vielä ensimmäisen kuljetuksen yhteydessä.

Tilaus- ja toimitusehdot

Mansikka sadot ovat kypsyneet ja niitä on saatavissa.


Pääsemme aloittamaan tänä vuonna marjojen kotiinkuljetuksen perjantai 7.7 alkaen. Kylmän alkukevään takia mansikan pääsato kypsyy nyt arviolta kaksi viikkoa tavallista myöhemmin.

Marjapyörät Helsingin keskustaanKaksi marjapyöräämme liikkuvat Helsingin ydin keskustassa aurinkoisina päivivä klo 13 – 20.30 välillä. Myynnissä herkullisia mansikoita ja herneitä.
Voit soittaa marjapyörät luoksesi, jos tilaat vähintään kaksi tuotetta.
Marjapyörä 1 puh: 050 357 0742
Marjapyörä 2 puh: 050 321 4768

Hinnat:
Mansikka 250 g hintaan 4,5€
Herne 1 litra 4€

Yhteystiedot


Asiakaspalvelu:
myynti@marjatkotiin.fi
p.050 33 99 058