Marjatkotiin.fi

Marjatkotiin.fi toimittaa kotimaisia, lähitiloilta poimittuja tuotteita kotiovellesi katkeamattomassa kylmäketjussa. Kesällä marjat, sienet, herneet sekä uuden sadon hunaja vastapoimittuina ja talvella viime kesän marjat pakasteina ja mehuina sekä hunajapurnukat.

Olemme valinneet parhaimmat viljelijät, jotta voimme taata sinulle mahdollisimman laadukkaat ja tuoreet tuotteet. Toimimme asiakkaan ja viljelijän välissä välittäjänä. Välitämme tilaukset viljelijöille, jotka toimittavat tuotteet kylmävarastolle. Mistä ne kuljetetaan asiakkaiden kotiovelle korkeaa kotimaista laatua kunnioittaen. Kaikilla tuotteillamme on aina tuoreustakuu, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteemme ovat aina vastapoimittuja ja laadukkaita.

Seuraamme eri tuotteiden kypsymistä päivittäin ja nostamme tuotteita myyntiin niinä ajankohtina, kun niiden satokausi on parhaimmillaan. Olemme tehneet sopimukset viljelijöiden kanssa päivittäisistä toimitusmääristä.

Verkkosivuillamme näet milloin eri tuotteet ovat saatavilla. Tilauksen teet helposti sivuillamme ja tilauksesi voit maksaa verkkopankin kautta yleisempiä verkkomaksutapoja käyttäen tai voit valita, maksatko ostoksesi käyttämällä CheckcOut puotia, MobilePay vai MasterPass-mobiilimaksutapoja. Tilauksesi yhteydessä voit valita itsellesi parhaiten sopivan toimitusajankohdan kolmen tunnin tarkkuudella. Tarkennamme ajan puoleen tuntiin viimeistään seuraavana iltana ja kuski lähettää viestin lähtiessään, mistä voit seurata kuljetuksen saapumista reaaliajassa. Kuljettajamme toimittavat tilauksesi Oiva-luokituksen saaneilla kylmäkuljetusautoilla kotiovellesi.

Terveisin,
Juha Ketola