Tuoreustakuu kaikissa tuotteissamme

Kaikki tuotteet toimitetaan pelloilta ja metsistä vuorokauden sisällä niiden poiminnasta loppuasiakkaalle katkeamattomassa kylmäketjussa ja kaikissa toimitetuissa tuotteissa on täysi tuoreustakuu.

Yhteistyössä Tuoremyynti Pitkäsen kanssa pystymme takaamaan, että kaikki toimitettavat tuotteet ovat A-luokkaa. Tarkistamme tuotteet ennen toimitusta ja varmistamme näin parhaan laadun. Kaikista viljelijöiltä lähtevistä laatikoista löytyy lähtökohtaisesti pakkaustarra, josta selviää pakkauspäivä, viljelijän tiedot ja mahdollinen luomuserfikaatti.

Jos tuotteissa on jotain huomautettavaa, niin toivomme, että tarkistatte toimitettavat tuotteet jo ovella. Reklamaation voi lähettää jälkikäteen sähköpostilla kuvien kanssa ja asiakaspalvelu palaa teille asiaan viimeistään seuraavana päivänä.

Huom! Saatte palautuksen tuotteista, kun otatte kuvat laatikoista, jotka sisältävät reklamoitavat tuotteet. Näin näemme keneltä viljelijältä tuotteet ovat tulleet ja voimme toimittaa eteenpäin kuvat huonoista tuotteista.

Reklamoinnit sähköpostilla: myynti@marjatkotiin.fi

Asiakaspalvelun tavoitettavissa tiistai – perjantai 10:00 – 16:00, maanantaina klo 12:00 – 15:00 välillä.
Kiireelliset asiat ajan ulkopuolella
viestillä tai sähköpostilla.

Kiireellisissä tapauksissa voitte olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puh. 040 96 96 100